Jump back to top

Светът на Dacia

Мултимедия Назад към Светът на Dacia

Мултимедия

 

НАВИГАЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ

Функцията Навигация е достъпна за Dacia благодарение на MEDIA NAV: пълна мултимедийна система, съчетаваща лесно управление и широк набор от функционалности на достъпна цена. 

Семпла и интуитивна, със 7-инчов (18 см.) тъчдисплей, MEDIA NAV ви позволява лесен достъп до шест страници: радио, медия, телефон, карти, навигация и настройки.

Осъществявайте hands-free обаждания и слушайте музика от мобилния си телефон посредством Bluetooth® връзка.  Свържете телефона си чрез USB порта в предната конзола.

MEDIA NAV ви осигурява доброкачествена навигация благодарение на международно признати партньори: NAVTEQ, водещ глобален доставчик на дигитални карти, Nav N Go, богат магазин за софтуер за GPS навигация, и LG, който е сред глобалните лидери за електроника и телекомуникации.

РАДИО

Открийте станции

С MEDIA NAV можете да откриете всички ваши любими радиостанции през тъчдисплея или бутоните на волана.  Станциите могат да бъдат подредени по азбучен ред или по честота за по-лесно управление.

Запазете до 24 станции

Можете да запазите до 24 станции (12 FM, 12 AM) само с два клика.

Докато слушате, MEDIA NAV изписва всякаква информация, излъчвана от радио станцията като например: име на песен, име на изпълнител и други.

 

 

Настройте вашето радио

Пътувайте удобно: MEDIA NAV автоматично ви пренасочва към правилната честота на радиото в случай, че тя се промени докато пътувате.  

МЕДИЯ

Заредете телефона си 

Можете да свържете своя MP3 плейър или смартфон чрез USB жака, за да го заредите докато пътувате.  Когато е свързан чрез USB, MEDIA NAV автоматично се свързва и позволява слушането на музиката от устройството.

ТЕЛЕФОН

Обаждайте се hands free 

Посредством интегрираната Bluetooth® технология, MEDIA NAV ви позволява да извършвате hands-free обаждания и да синхронизирате списъка си с контакти и историята с обаждания.

Използвайте списъка си с контакти

След като свържете телефона си, контактите ви се трансферират през Bluetooth® връзката към вашата MEDIA NAV система.  Сега можете да търсите в списъка си с контакти или по име.

 

Идентифицирайте контактите си 

Когато получавате обаждане на екрана ви ще се изпише пълната информация за обаждането: телефонен номер и име на контакта, ако има такова запаметено.

Съвместими телефони

Някои телефони не са съвместими с MEDIA NAV системата или не ви позволяват да използвате всички нейни функции, други не ви осигуряват най-доброто качество на звука. Запознайте се със списъците долу, за да откриете съвместимите устройства.

>R-PLUG&RADIO (R0-10 1DIN)                          

 >R-PLUG&RADIO (R0-10 2DIN)

>MEDIANAV                                                   

>MEDIANAV EVOLUTION

НАВИГАЦИЯ

Лесно управление 

С MEDIA NAV можете да получите предложения за маршрут в режим "Навигация" или да проверите къде се намирате в режим "Карти".

Режим "Карти" показва и интересни или любими точки във ваша близост, както и ограничението на скоростта за съответната отсечка.

Режим "Навигация" ви показва маршрут до вашата дестинация и може да бъде зададен по адрес, интересна точка, точка на картата или GPS координати. 

 

Избирайте между 2D и 3D изглед

С един клик на дисплея можете да избирате между 2D и 3D изглед на картата, да включите гласови команди или да приближите картината.  MEDIA NAV може да ви показва и алтернативни маршрути и ви позволява да изберете най-бързия, най-късия или най-икономичния маршрут.

Обогатете съдържанието си

Използвайки специалния интерфейс (https://dacia.naviextras.com/shop/portal), можете да изтеглите ъпдейти и да закупувате нови карти, които могат да бъдат инсталирани през USB порта на MEDIA NAV.

НАСТРОЙКИ

Настройте звука 

Можете да местите фокуса на звука в купето към веланата точка, както и да регулирате нивата на баса, средия обхват и трембъла през интуитивния интерфейс.

1, 2, 3 връзка

Трябват само няколко клика, за да се свържете чрез Bluetooth®.