Jump back to top

Светът на Dacia

Абонамент за Е-newsletter Назад към Светът на Dacia

Абонамент за Е-newsletter

Във връзка с общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) № 2016/679) ви молим да потвърдите желанието си за получаване на информация от Рено Нисан България ЕАД и оторизираната дилърска мрежа

 

Ако сте съгласни да получавате бюлетин или други маркетингови съобщения, свързани с различните услуги и новини от света на Renault, моля въведете вашия имейл:

 

Защитата на вашите лични данни е от значение за Renault. Вашите лични данни се обработват от Renault България и членовете на оторизираната дилърска мрежа, в качеството им на съвместни администратори.

Вие имате право да поискате достъп до вашата информация. Вие имате право също така да поискате вашата информация да бъде коригирана или изтрита. Вие имате право да възразите срещу обработката на вашата информация без основание, ако възразявате срещу директен маркетинг, и на основание, свързано с конкретната ви ситуация, за други случаи, и имате право да ограничите обработката на вашата информация. Вие имате право да поискате да получите копие на вашата информация в структуриран и стандартен формат.

За да упражните което и да е от тези права, можете да се свържете с нас, като ни предоставите доказателство за вашата самоличност, по имейл на contact.bg@renault.bg, по пощата до офиса на Рено Нисан България, София, бул. Г. М. Димитров 16А, Бернар Изток Тауър, ет.1 или като попълните следния формуляр.

Пълната ни политика за защита на личните данни, можете да намерите тук.