Казвам се Димитър Илиев и

ПРЕПОРЪЧВАМ DACIA

 • удобна
 • надеждна
 • безопасна
#

Опитът на Dacia с Академия за безопасно шофиране

защо dacia

Опитът избира надеждността

"Като човек с опит в автомобилния спорт, за мен е важно да имам надеждна кола, която е лесна за употреба."

Още при първите ми срещи с Dacia останах с впечатлението, че това е много издръжлив автомобил. Практика ми в последствие показа, че тези изводи не са били грешни. Партньорството на Академията за безопасно шофиране и Dacia е повече от година, в която се убедихме в качествата на почти всички модели на марката.

При тренировки и обучения вкарваме шофьорите в по-екстремни ситуации - това е единственият начин да ги научим да реагират правилно в случай на опасност на пътя - а не просто да натиснат спирачките си. Само за последната година с помощта на Dacia сме обучили над 1,000 души, а по-добър тест за качествата на един автомобил от такива обучения трудно може да се намери.

Като комбинация от удобство, надеждност и безопасност, Dacia е No.1 за мен.


#

три причини

Доказано добър

"Много хора идват предубедени спрямо Dacia. Масово обаче си тръгват с коренно различно мнение и сигурни в качествата на марката"

Готов за България

Автомобил като Duster е готов за действителността по българските пътища - Dacia са разработили страхотно окачване, което издържа на предизвикателствата на множеството неравности и дупки.

Балансиран

Dacia предлагат автомобили за хора, които търсят баланса между цена, комфорт, удобство и възможности. Доказа го дори и откриването на Duster Adventure Club, на което се запознахме само с подобни хора.

Удобен и за работа

Dokker VAN е оптимален за работа автомобил. Само един пример - при пускане на сделките, в багажника му може да се събере товар колкото в малък бус.

ЦЕНОВА ОФЕРТА

"Мисля, че Dacia е златната среда на един автомобил - марка, която е комбинация от удобство, здравина и добра цена."

Dacia Duster

20 990 лв. с ДДС
 • Истинска революция в интериора
 • Сигурност на всички терени
 • Круиз-контрол и ограничител на скоростта*
 • Багажник с обем 475 л

Dacia Dokker VAN

13 658 лв. без ДДС
 • Здрав и надежден
 • Полезен товар 750 кг*, полезен обем от 3,3 до 3,9 куб.м
 • Дължина на товарене достигаща до 3,11м
 • Среден разход на гориво 4,5 л/100 км**

Dacia Sandero

12 990 лв. с ДДС
 • Нов модерен интериор
 • По-разпознаваем външен дизайн
 • Аудио-навигационна система MEDIA NAV*
 • Голям избор от двигатели
*Предлага се като допълнителено оборудване
**Важи за двигател dCi 75 к.с.

профил

Най-успелият рали състезател в историята на България залага на най-предпочитания от българите автомобил за всекидневната си работа.

#
Постижения и успехи
 • Активна кариера: 1994 - 2013 г.
 • Шампион на България за: 2000, 2001, 2006, 2007, 2008, 2011, 2012 и 2013 г.
 • Носител на Източноевропейската купа на ФИА: 2000, 2001 г.
 • Национален рали шампион в клас N4: 2004 г.
Неговата история

Димитър Илиев е осемкратен шампион в българския рали шампионат и е един от тримата българи, печелили най-престижното автомобилно състезание в страната - Рали България. Той е и първият български участник във WRC, където заема няколко престижни класирания и завършва на 8 място в крайното класиране в своя клас при дебюта си през 2002 г. В момента се занимава активно с основаната от него през 2008 г. Академия за безопасно шофиране, в която обучава над 1000 души годишно.

ЗАПАЗИ ТЕСТДРАЙВ

"Всеки ден в Академията за безопасно шофиране предлагаме Dacia на всевъзможни тестове в екстремни ситуации. След обучение при нас, хората си тръгват впечатлени от възможностите на автомобилите."


Съгласен съм моите лични данни да бъдат използвани от Рено Нисан България ЕАД, ЕИК BG131481045 за регистрация в събития, за консултации, изпращането на продуктова информация, разпространението на предложения за обслужване и с цел проучване. Съгласявам се с това да ми бъдат изпращани електронни съобщения (email, SMS и други) от Рено Нисан България ЕАД, във връзка с горното, както и с това Рено Нисан България ЕАД, да прехвърля моите лични данни към компании от дилърската мрежа на Рено Нисан България ЕАД за гореспоменатите цели. Уведомен съм, че моите лични данни ще бъдат използвани и съхранявани в съответствие с изискванията на законодателството за защита на личните данни.

Съгласен съм и приемам правната информация посочена по-горе. Уведомен съм, че във всеки един момент мога да оттегля тук даденото от мен съгласие по отношение на всички или част от указаните видове използване и/или разкриване на личните ми данни, както и за правото ми на достъп, правото ми да поискам промени в съхраняваните мои лични данни, прекратяване на използването им или изтриването им чрез писмено известие до Рено Нисан България ЕАД, ЕИК BG131481045, със седалище и адрес на управление: София, бул Г.М. Димитров 16А или на e-mail: contact.bg@renault.bg
+ =