Jump back to top

Електронна брошура

За да получите електронна брошура, моля, попълнете данните по-долу.

Правни условия

Защитата на Вашите лични данни е от значение за Dacia.
С попълването на данните си в полетата по-горе, удостоверявате, че сте уведомен, че вашите лични данни се обработват от Dacia България и членовете на оторизираната дилърска мрежа, в качеството им на съвместни администратори.
Вашите лични данни се използват за:

Цели Правно основание
За да Ви изпращаме, с Вашето съгласие, ако регламентът го изисква, персонализирани маркетингови съобщения, особено новини за продукти, специални предложения, покани за събития или игри и конкурси При предоставяне на изрично съгласие
За да Ви изпращаме, с Вашето съгласие, нашия бюлетин При предоставяне на изрично съгласие

Вие имате право да поискате достъп до Вашата информация. Вие имате право също така да поискате Вашата информация да бъде коригирана или изтрита. Вие имате право да възразите срещу обработката на Вашата информация без основание, ако възразявате срещу директен маркетинг, и на основание, свързано с конкретната Ви ситуация, за други случаи, и имате право да ограничите обработката на Вашата информация. Вие имате право да поискате да получите копие на Вашата информация в структуриран и стандартен формат.

За да упражните което и да е от тези права, можете да се свържете с нас, като ни предоставите доказателство за Вашата самоличност, по имейл на contact.bg@renault.bg, по пощата до офиса на Рено Нисан България, София, бул. Г. М. Димитров 16А, Бернар Изток Тауър, ет.1 или като попълните следния формуляр.

За повече информация, моля, следвайте този линк.