Заяви декларация за данъчни облекчения на автомобила си

Декларация за данъчни облекчения може да бъде издадена на автомобили, произведени след 2000 година.

Вашата заявка се обработва от избраното от вас дилърство. Очаквайте обаждане. Сертификатите се издават на място в дилърството.

Даначни облекчения
×
Съгласен съм Рено Нисан България (със седалище и адрес на управление София, бул. Г.М.Димитров 16А) да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане, вид на шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на марките, както и за маркетингови проучвания. Рено Нисан България може също да предоставя тези данни на членовете на оторизираната дилърска мрежа, в качеството им на съвместни администратори, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дружества.

Бих желал да получавам маркетинг съобщения от Рено Нисан България по e-mail, телефон, SMS съобщения и поща.

*всички полета са задължителни

Защитата на Вашите лични данни е от значение за Dacia.

Вашите лични данни се обработват от Dacia България и членовете на оторизираната дилърска мрежа, в качеството им на съвместни администратори.

Вашите лични данни се използват за:

Цели

За да управляваме вашите заявки (заявки за информация, тестдрайв, записване на час) или вашите договори

За целите на вътрешна отчетност

Правно основание

Това е необходимо за предприемане на стъпки за сключване на договор след ваша заявка.

Това е необходимо за нашия законов интерес (за да измерваме резултатите от нашата дейност и за да усъвършенстваме нашите продукти и услуги)

Вие имате право да поискате достъп до Вашата информация. Вие имате право също така да поискате Вашата информация да бъде коригирана или изтрита. Вие имате право да възразите срещу обработката на Вашата информация без основание, ако възразявате срещу директен маркетинг, и на основание, свързано с конкретната Ви ситуация, за други случаи, и имате право да ограничите обработката на Вашата информация. Вие имате право да поискате да получите копие на Вашата информация в структуриран и стандартен формат.

За да упражните което и да е от тези права, можете да се свържете с нас, като ни предоставите доказателство за Вашата самоличност, по имейл на contact.bg@renault.bg или по пощата до офиса на Рено Нисан България, София, бул. Г. М. Димитров 16А, Бернар Изток Тауър, ет.1.

За повече информация, моля, следвайте този линк.