Jump back to top

Dacia Sandero

За модела Назад към Sandero

Представяне

  • Нов модерен интериор

    По-атрактивен вътрешен дизайн. Dacia Sandero въвежда ново бордово табло в цвят тъмно индиго или двуцветно (според версията) с пълно и модерно оборудване, с хромирани контури на контролните уреди и с изключително функционално командване от последно поколение. Пръстените на аераторите, логото на волана и около него, както и топката на скоростния лост са хромирани (според версията). Централната конзола е подчертана с цветна ивица, в хармония с дръжките на вратите, както и с декоративния орнамент на волана (според версията). Осезаемото качество е подчертано и подсилено чрез избора на материали и фини детайли.

  • Външен дизайн

    По-разпознаваем външен дизайн. Новата стилистична идентичност на Dacia създава цялостно усещане за качество и здравина. Хармоничната предница е изградена около логото на Dacia, разположено на предрадиаторната решетка. Рисунъкът на широките светлини, както и предрадиаторната решетка правят предницата по-изразителна. В профил, съотношението между каросерията и прозорците засилва усещането за стабилност, подкрепено от изваяните форми, от по-отчетливите калници и вдлъбнатите хълбоци, които откриваме и при останалите модели от гамата.

  • Здравина и надеждност

    Dacia, надеждна марка отговаряща на вашите очаквания. Автомобилите Dacia, както и автомобилите Renault, са тествани при екстремни условия. Освен класическите тестове в завода, групата Renault подлага новите си автомобили на екстремни тестове в реални условия, именно за да провери тяхното безопасно износване. От самото си създаване, автомобилите Dacia са предвидени за международна продажба, основно в развиващите се страни, които имат високи изисквания за сигурност и издръжливост, предвид многообразието от пътища, по които колите ще се движат.