Jump back to top

Dacia Sandero

Елегантност, комфорт и безопасност Назад към Sandero

Комфорт

 • Ергономично място за водача

  Функционално и удобно място за водача. Dacia Sandero по нищо не отстъпва на останалите автомобили в сегмента със своите находчиви решения. От пръв поглед купето създава усещане за съвременност и уравновесеност. На волана, удобството за управлението и четливостта на информацията на бордовото табло са внимателно преценени.

 • Заден паркинг сензор

  Задният паркинг сензор улеснява маневрирането за още повече удобство и простота.

 • Режим Еко

  Активиращ се чрез просто натискане на бутон разположен от ляво на волана, този автоматизиран режим Еко (наличен според двигателя) може да помогне за намаляване на консумацията на гориво и на CO2 емисии с до -10% според стила на шофиране и според водача. Оптимизирайки работата на автомобила, той променя поведението на педала на газта, оптимизира въртящия момент и мощността на двигателя и ограничава някои характеристики на климатичната и отоплителната системи. Във всеки един момент е възможно да се върнете към пълните възможности на двигателя и да излезете от този режим чрез просто натискане на бутона или пълно натискане на педала на газта.

 • Регулиране на седалката

  Мястото на водача при Dacia Sandero отговаря на изискванията и на най-взискателните благодарение на регулирането на седалката във височина (според версията).

 • Климатизация

  Dacia Sandero ви осигурява температурен комфорт на най-добро ниво благодарение на ефективна климатизация.

 • Множество ниши в купето

  Освен голямата жабка, Dacia Sandero предоставя ново място за предмети разположен централно над бордовото табло.

 • Поставка за бутилка и чаша

  Практично, запазете любимата си напитка на една ръка разстояние.

 • Ниши във вратите

  Нишите за предмети в предните врати събират бутилка от 1,5л, а на задните врати - от 0,5л.

 • Централен сектор за дребни предмети

  Много практичен и полезен сектор, в който да поставите дребните си предмети.

 • Борд компютър

  Борд компютърът (наличен според версията) ви показва във всеки един момент параметрите на движение: автономия с остатъка от гориво, разход на гориво, измината дистанция, средна скорост, сервизен интервал или външна температура.

 • Ново бордово табло

  Dacia Sandero предлага ново бордово табло в цвят тъмно индиго (според версията) или двуцветно с модерно и пълно оборудване с хромирани контури на уредите и изключително функционално управление от последно поколение.

 • Регулиране на волана във височина

  Според версията, регулирането на волана във височина и бутоните за управление, разположени на волана улесняват шофирането и благоприятстват комфортното пътуване.

 • Задна седалка деляща се в съотношение 1/3 - 2/3

  Задната седалка разполага с падаща и разделяща се в съотношение 1/3 - 2/3 облегалка.

 • Круиз контрол и ограничител на скоростта

  Круиз контролът улеснява управлението на автомобила поддържайки постоянна скорост без да се налага постоянно натискане на педала на газта. Ограничителят на скоростта позволява на водача да фиксира максимална скорост, която не желае да превишава и да шофира безопасно и сигурно. Двете функции се избират от бутон на централното табло. Заданието на скоростта се регулира директно от бутони на волана.

 • Електрически странични огледала

  Благодарение на вътрешното регулиране, ръчно или електрическо (според версията), можете лесно и прецизно да настроите вашите странични огледала за повече удобство.

 • Вградена аудио-навигационна система MEDIA NAV

  Перфектно интегрирана в централната конзола на бордовото табло, аудио-навигационната система притежава сензорен екран. С интуитивно и просто управление, тя предлага вградена навигация и радио с Bluetooth® функция свободни ръце, както и аудио стрийминг (прослушване на музика през външен аудио източник посредством Bluetooth® връзка). MEDIA NAV се управлява чрез чувствителен на допир екран с диагонал 7" (18 см). Страницата "Menu" позволява лесна навигация в различните функции на MEDIA NAV. Освен това има възможност за включване на външни устройства чрез USB и AUX входове на централната конзола и управлявани от сензорния екран или директно от волана.

 • Dacia Plug&Radio

  Dacia Sandero предлага едно истинско мултимедийно решение : Dacia Plug&Radio.Тази система е съставена от радио с голям екран и CD/MP3 плейър. Bluetooth® технологията, USB и AUX входовете, както и командването от волана допълват това оборудване. Технологията Bluetooth® позволява от една страна да телефонирате с функция свободни ръце синхронизирайки телефонния си списък и историята на обажданията, а от друга страна, да слушате любимата си музика от вашите портативни устройства през аудиосистемата на автомобила.

 • Капацитет на багажника

  Капацитетът на багажника на Dacia Sandero от 320дм3 е ненадминат имайки предвид цената и компактността на автомобила!