Jump back to top

Dacia Sandero

Елегантност, комфорт и безопасност Назад към Sandero

Безопасност

Доказана надеждност

Dacia предлага автомобили с гарантирана във времето надеждност и печели доверието на своите клиенти. Автомобилите Dacia са тествани в най-екстремни условия. Освен класическите тестове на изпитателни стендове в завода, групата Renault подлага новите си модели на екстремни тестове в реални условия.

Dacia Sandero, 5 години гаранция

Гаранцията на производителя от 5 години или 100 000 км е валидна за всички модели от гамата, във всеки обект от сервизната мрежа, където ще получите най-добро ниво на експертиза и оригинални резервни части.

Сигурността според Dacia

Сигурността преди всичко. Възползвайки се от натрупания експертен опит на Renault в сферата на безопасността, оборудвахме Dacia Sandero с ефикасни системи за активна и пасивна сигурност, за да ви предпазваме по време на цялото пътуване.

 

 

ABS с AFU

Комбинирана с ABS, благодарение на който се избягва блокажа на гумите, системата AFU (Спирачен асистент) позволява да запазите контрола над траекторията по време на внезапно спиране и да оптимизирате спирачния път.

 

 

ESC или ESP

ESC/ESP (Electronic Stability Control/Program) или електронна система за динамичен контрол на траекторията, е оборудване за активна безопасност против поднасяне в завои.

 

 

Ограничител на скоростта

Ограничителят на скоростта е система, която позволява на водача да зададе максимална скорост, която не би желал да надвишава и да се движи безопасно. Активирането става от бутон разположен на централната конзола, а ограничението на скоростта се регулира от волана.

 

 

Регулатор на скоростта или круиз контрол

Регулаторът улеснява управлението на автомобила поддържайки постоянна скорост без необходимост от натискане на педала на газта.

 

 

Триточкови предпазни колани на предните и задните седалки

Регулируеми във височина предни колани, според версията.

 

 

Подглавници регулируеми във височина

За комфорта на всички пътници, подглавниците се регулират във височина.

 

 

Въздушна възглавница за водача

Предлага се серийно за всички версии.

 

 

Въздушна възглавница за пътника

Ако желаете да поставите детска седалка на предната седалка, не забравяйте да дезактивирате предната въздушна възглавница. Едно просто действие осигуряващо максимална сигурност.

 

 

Предни странични въздушни възглавници

На разположение при всички версии

 

 

Система Isofix за закрепване на детска седалка

Система Isofix за закрепване на детска седалка е осигурена на двете странични места на задния ред с възможност за поставяне на универсална детска седалка в средата.

 

 

SBR (Сигнализация за непоставен колан)

Визуална и звукова сигнализация на централната конзола за непоставен колан на водача.