Jump back to top

Dacia Logan

За модела Назад към Logan

Представяне

 • Несравнимо съотношение цена / удобство

  Dacia Logan продължава да бъде един семеен автомобил, който предлага целия комфорт и практичност за 5 възрастни и запазва изключителното съотношение цена/удобство: 178 мм разстояние при коленете за най-евтиния автомобил в Европа и обем на багажника от 510 дм3 по VDA в стандартно положение, без конкуренция в сегмента. За разлика от предшественика си вече се предлага със задна облегалка, сваляща се в съотношение 1/3-2/3 (без версия Е0).

 • Вътрешен дизайн

  По-атрактивен вътрешен дизайн. Dacia Logan представя за пръв път ново бордово табло в цвят тъмно индиго или двуцветно (според версията) с пълно оборудване и модерна визия, с хромирани контури на инструментите и командване от последно поколение и със забележителна функционалност. Пръстените на аераторите, контурът на логото на волана и самото лого, както и топката на скоростния лост са хромирани (според версията). Централната част на таблото е подчертана с цветен елемент в хармония с дръжките както и с централната спица на волана (според версиятa). Постигнатото качество се подчертава и подсилва благодарение на подбора на материалите и фините елементи.

 • Външен дизайн

  Семеен автомобил с елегантен и плавен силует: седан със заоблени линии. Следвайки новата стилистична идентичност на марката Dacia, външният вид на Dacia Logan се отличава с по-динамичен и по-плавен профил в задната част. Този нов дизайн се отличава особено в начина, по който са оформени новите радиаторна решетка и светлини. Задната част на Dacia Logan, с нови стопове и дизайн с акцент върху удобството, подчертава повече от всичко здравината на автомобила.

 • Здравина и надеждност

  Dacia, надеждна марка отговаряща на вашите очаквания. Автомобилите Dacia, както и автомобилите Renault, са тествани при екстремни условия. Освен класическите тестове в завода, групата Renault подлага новите си автомобили на екстремни тестове в реални условия, именно за да провери тяхното безопасно износване. От самото си създаване, автомобилите Dacia са предвидени за международна продажба, основно в развиващите се страни, които имат високи изисквания за сигурност и издръжливост, предвид многообразието от пътища, по които колите ще се движат.