Jump back to top

Dacia Logan

Елегантност, комфорт и безопасност Назад към Logan

Комфорт

 • Ергономия на шофьорското място

  Функционално и удобно шофьорско място. Още от пръв поглед, салонът създава усещане за съвременност и премереност. На волана, ергономията при боравенето с бутоните и четливостта на информацията на бордовото табло са внимателно преценени.

 • Заден паркинг сензор

  Системата за подпомагане на паркирането на заден ход улеснява паркирането за още по-голямо удобство и простота.

 • Еко режим

  Активиращ се чрез просто натискане на бутон разположен в ляво от волана този автоматизиран режим може да допринесе за намаляване на консумацията на гориво и на количеството отделяни въглеродни емисии: до -10% според стила на шофиране и пътните условия. Оптимизирайки поведението на автомобила той модифицира действието на педала на газта, оптимизира въртящия момент и мощността на двигателя и ограничава някои характеристики на климатичната система. Във всеки един момент можете да възстановите цялата мощност на двигателя и да излезете от този режим само с едно натискане на бутона или натискане на педала на газта до край.

 • Регулиране на седалката на водача

  Мястото на водача на Dacia Logan отговаря на очакванията и на най-взискателните благодарение на регулирането на седалката на водача във височина (според версията).

 • Климатизация

  Dacia Logan ви осигурява температурен комфорт благодарение на ефикасната климатична система.

 • Множество ниши в купето

  В допълнение на голямата жабка, Dacia Logan предоставя нова ниша за багаж, разположена на централното табло.

 • Поставка за бутилка и чаша

  Практично, запазете любимата си напитка на една ръка разстояние.

 • Ниши за багаж във вратите

  Нишите за багаж в предните врати събират бутилка от 1,5 л. Ниши има и в задните врати, където спокойно можете да поставите бутилка от 0,5л.

 • Централно пространство за дребни предмети

  Много практично и полезно да поставите всичките си дребни предмети.

 • Борд компютър

  Борд компютърът (наличен според версията) ви показва във всеки един момент параметрите на движение: автономия с остатъка от гориво, разход на гориво, измината дистанция, средна скорост, сервизен интервал или външна температура.

 • Ново бордово табло

  Dacia Logan предлага ново оформление на бордовото табло в цвят тъмно индиго (според версията) или двуцветно с пълен набор от модерни инструменти с хромирани контури и функционални бутони на управление с удобен достъп.

 • Регулиране на волана във височина

  Според версията, регулирането на волана във височина и бутоните за управление, разположени на волана улесняват шофирането и благоприятстват комфортното пътуване.

 • Круиз контрол и ограничител на скоростта

  Круиз контролът улеснява управлението на автомобила поддържайки постоянна скорост без да се налага постоянно натискане на педала на газта. Ограничителят на скоростта позволява на водача да фиксира максимална скорост, която не желае да превишава и да шофира безопасно и сигурно. Двете функции се избират от бутон на централното табло. Заданието на скоростта се регулира директно от бутони на волана.

 • Елекрически странични огледала

  Благодарение на електрическото (според версията) или ръчното регулиране, можете да нагласите страничните си огледала лесно и прецизно за ваше удобство.

 • Интегрирана аудио-навигационна система MediaNav

  Перфектно интегрирана в централната конзола на бордовото табло, системата разполага със сензорен екран. Лесна и интуитивна за употреба, тя се състои от вградена навигация и радио с Bluetooth®, функция свободни ръце и аудио стрийминг през Bluetooth®. Тя се управлява от 7-инчов (18 см) сензорен екран. Страницата "Menu" позволява да навигирате лесно сред различните функции на MediaNav. Можете също да включите портативните си устройства през USB и AUX входовете, достъпни на централната конзола на таблото за повече удобство и да ги управлявате от сензорния екран или от командите на волана.

 • Dacia Plug&Radio

  Dacia Logan предлага истинско мултимедийно решение: Dacia Plug&Radio от ниво Ambiance. Тази система е 2DIN и се състои от голям три лентов екран и четец CD/MP3. Bluetooth® технологията, USB и AUX входовете на централната конзола, както и командването от волана допълват това оборудване. Bluetooth® технологията дава възможност, от една страна, да телефонирате използвайки функцията свободни ръце синхронизирайки списъка си с адреси и историята на обажданията си, а от друга страна, да слушате избрана от вас музика от портативни устройства през звуковата система и тонколоните на автомобила.

 • Вместимост на багажника

  Вместимостта на багажника е 510дм3 и е без конкуренция, имайки предвид цената и компактността на автомобила!