пет лева
не стигат за
прическа

Но стигат за нова Dacia

Вземи нова DACIA Sandero на цена от 5,30 лв. на ден.

Офертата важи за за бизнес клиенти. Дневна вноска, изчислена при лихва 3,75%, 20% първоначална вноска, 20% остатъчна стойност за период 60 месеца, при 30 дни във всеки един месец. Версия ЕО Sandero SCe 73, смесен разход на гориво от 5,4л/100км, емисии на CO2 от 120 км2.

Още по-модерен и привлекателен дизайн

Новата Dacia Sandero е стилна с плавните си линии и изразителни извивки. Новата хромирана радиаторна решетка, новите предни и задни фарове и новите алуминиеви джанти са само част от цялостната визия. Ще бъдете очаровани от пръв поглед от динамиката и модерния стил на Dacia Sandero!

Система за помощ при паркиране на заден ход и камера за заден ход

Маневрирайте напълно спокойно! Системата за помощ при паркиране на заден ход* на новата Dacia Sandero Ви предупреждава за близостта на потенциално препятствие чрез звукови сигнали. За още по-голям комфорт и безопасност можете да изберете да добавите и камера за заден ход*.

* В зависимост от версията.

Круиз контрол / ограничител на скоростта

Без никакво усилие поддържайте скоростта или задайте максимална препоръчителна скорост, която не трябва да се надвишава! Благодарение на круиз контрола и на ограничителя на скоростта*, вашето пътуване никога не е било така спокойно.

* В зависимост от версията.

Още по-практични бутони за управление

Новата Dacia Sandero разполага вече с електрически бутони за стъклата на предните и задните врати.* Водачът има на разположение опция за сваляне и вдигане на стъклото с едно докосване.

* В зависимост от версията.

Основно оборудване:

Калкулирай лизингов план